Roelofs Meetinstrumenten.nl
Technische groothandel

Tel: +31(0)182-587 840
info@roelofsmeetinstrumenten.nl

Roelofs Meetinstrumenten - Partner in precisie

Roelofs Meetinstrumenten, al meer dan 55 jaar uw partner in precisie. Een toonaangevende technische groothandel, die meetmiddelen importeert voor de geometrische meettechniek.

Als onafhankelijk opererend familiebedrijf stellen wij hoge eisen aan onze fabrikanten op het gebied van kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid.

Roelofs Meetinstrumenten is opgericht in 1960. Wij zijn een onafhankelijk operend familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een toonaangevende importeur van meetinstrumenten voor de geometrische meettechniek. Al onze meetmiddelen voldoen aan de hoge eisen die onze afnemers stellen aan kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid.

Partner

Wij zijn een modern bedrijf met een dynamisch en enthousiast team. Wij streven er altijd naar om een uitstekende partner te zijn voor uw productieproces.

Demonstraties

Graag laten wij de mogelijkheden zien van onze meetmiddelen. In onze showroom geven wij demonstraties. Tevens beschikken wij over een seminarruimte, waarin wij regelmatig presentaties verzorgen om onze relaties te informeren over de nieuwste productontwikkelingen.

Tel: +31(0)182-587840

info@roelofsmeetinstrumenten.nl


Vraag een offerte aan bij Roelofs Meetinstrumentendemo
contactbestellen